5 Spookachtige games die je helemaal in de halloween sfeer brengen.

5 Spookachtige games die je helemaal in de halloween sfeer brengen.

1


we zijn meer dan klaar om in de griezelige Halloween-sfeer te komen! En wat is een betere manier om dit te doen dan verslaafd raken aan een aantal vooral spookachtige, gratis spellen uit de app store? Bekijk deze lijst met 5 geweldige games om je in de huiveringwekkende sfeer te brengen.


Ben je de hype rond Hello Neighbor ook zat? En wil je iets zo uitdagend als het, maar dan met meer dingen te doen? (Of misschien kun je het spel gewoon niet verslaan …) Vrees niet, als je naar een  Hello Neighbor-achtige game zoekt met iets dat meeslepender is dan heb je geluk! Scary Teacher 3D is een horrorsimulatiegame over je ergste nachtmerrie-leraar. Deze vreselijke leraar bezit een vreselijke geschiedenis van het martelen van haar studenten en plotseling is ze je buurman! Het is nu jouw taak om wraak te nemen en haar een lesje te leren!

Het spel heeft een 3D open wereld waarin je het huis van de slechte leraar kunt binnengaan en verschillende grappen tegen haar kunt uithalen. Je doel is om alle gestolen items die de docent in de loop van de jaren van studenten heeft genomen te verzamelen en je taken met succes af te ronden zonder gepakt te worden. Hoewel het spel extreem kindvriendelijk is met eenvoudige bediening, zul je nog steeds een huiveringwekkende schrik krijgen om te proberen te ontsnappen aan de leraar en de geheimen te ontdekken die in de kelder liggen.


Terwijl je ‘s nachts een donker, eng herenhuis binnenstapt, wacht er iets sinisters … Het duistere verhaal en het ontsnappingsavonturenspel Eyes- The Scary Horror Game, zit vol met vette jumpscares, gespannen gameplay en griezelige sferen voor alle horrorliefhebbers die er zijn. Met meer dan 10 miljoen downloads is deze specifieke angstaanjagende app een must voor de geest van Halloween. Het spel wordt continu bijgewerkt, zodat regelmatig nieuwe niveaus, monsters en aangepaste functies worden toegevoegd. De grote hoeveelheden variabelen voegen elke keer dat je speelt een geheel nieuwe ervaring toe. Met als hoofdtaak om te ontsnappen aan de klauwen van het kwaadaardige landhuis, zullen de verschillende bovennatuurlijke geesten en onverwachte jumpscares je reis zeker tot de moeilijkste uitdaging van je leven maken.


Waarschijnlijk een van de meest populaire spellen aller tijden met 50 miljoen downloads, talloze YouTube-parodieën en een nummer 24 op de arcade-lijst van The App, Granny is een leuke, horror-klassieker. Je begint het spel dat opgesloten zit in het huis van oma, zonder ontsnappingsmogelijkheden of een idee wat je daar doet. Dus, zoals de meeste horrorspellen op deze lijst, is het jouw taak om te ontsnappen zonder door Granny te worden betrapt.

Als je aan grootmoeders denkt, denk je meestal aan een lieve oude dame die je te veel voedt en ervoor zorgt dat alles goed is in je leven. Wel, oma is niet je typische oma. Ze is gemeen, lelijk en hanteert een houten knuppel om je op elk moment uit te schakelen! Je moet elke bron die je kunt gebruiken, van verbergen in kledingkasten tot het opzetten van valstrikken, om vijf dagen in leven te blijven in dit gekkenhuis van terreur. Maar kijk uit, oma kan je elke beweging horen en je tot het einde toe opjagen.


Misschien heb je niet het hart om horrorspellen te spelen met alle spookachtige jumpscares en moeilijke missies. Ik weet dat ik dat zeker niet heb! Soms lees ik liever een interessant boek dat mijn levendige verbeeldingskracht rillingen geeft. Als je op mij lijkt, ben je dol op Scary Chat Stories. Het is een gratis lees-app die honderden verslavende verhalen biedt om alles in de vorm van tekst zoals verhalen te lezen. Er zijn ook geen pauzes tussen de verhalen.

Je kunt zoveel lezen als je leuk vindt en er zijn ook talloze genres om uit te kiezen. Elk verhaal bestaat uit meeslepende, angstgevoelige berichten en soms foto’s om dingen realistischer te maken. En als je genoeg hebt van horrorverhalen, kun je het genre altijd veranderen naar romantiek, komedie of iets anders dat je maar kunt bedenken! Pak een deken en wat appelcider en waan jezelf in een goed eng verhaal om van te genieten voor de nacht.


Voor alle liefhebbers van kippenvel, pas op je schrikt absoluut! Goosebumps Night of Scares is een verrassend prachtig grafisch 3D-horroravontuur op basis van de meest recente Goosebumps-film. Alle klassieke schurken zijn er uit oude verhalen over Goosebumps: Slappy, het Beest uit het Oosten, noem maar op. In dit leuke spel speel je als R.L Stine en moet je pagina’s van de boeken verzamelen om Slappy en alle andere monsters voorgoed in hun verhalen te vangen. Elk niveau wordt steeds moeilijker naarmate er meer monsters worden losgelaten en er meer pagina’s moeten worden verzameld. Verberg je voor een angstaanjagende clown, ontwijk lasers met laseroogjes en vind alle pagina’s uit één stuk om voor eens en altijd Slappy’s regering te beëindigen.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com