Black Desert Online Keynote geplanned in december

Black Desert Online Keynote geplanned in december

0

Fans van populaire MMO Black Desert Online zullen blij zijn om te horen dat er binnenkort nieuwe content zal komen. Pearl Abyss, ontwikkelaars van BDO, zal pronken met de nieuwe Black Desert Festa-bijeenkomst in Seoul, Zuid-Korea. Terwijl Pearl Abyss de volle omvang van de aankondigingen geheimhoudt, zullen ze duidelijk zijn dat ze meer zeventiende klas zullen worden.


Terwijl de keynote in Korea livestreamt, heeft Pearl Abyss verklaard dat om het westerse publiek te bereiken, “het evenement volledig live gestreamd zal worden met de keynote-sectie met ondertiteling in het Engels.” Pearl Abyss deed er ook alles aan om te zeggen dat contentmakers kunnen  vrij voelen om de Black Desert Online-keynote op hun eigen Twitch-kanaal te spelen.

BDO is ook bezig met het afronden van haar ‘Celebrating Millions’-evenement ter herdenking van het raken van tien miljoen geregistreerde gebruikers. Voor een game die pas een paar jaar geleden werd uitgebracht, is dat geen slechte spelerbasis. Spelers van BDO kunnen zich nu aanmelden om een enorme EXP-bonus van 1000% te verdienen.


Dit is een belangrijk jaar voor Black Desert Online. Naast het feit dat het afgelopen februari zijn tweede verjaardag vierde, ontving de game in augustus een geremasterde editie om de graphics, texturen en een nieuwe collectie orkestmuziek te reviseren. Toen deze geremasterde collectie werd vrijgegeven, zag BDO een enorme toename van hun spelersbasis; het aantal terugkerende spelers steeg met 103,6 procent en het aantal nieuwe spelers steeg met 24,6 procent (Bron).

Black Desert Online is zeker niet de meest gespeelde MMO die er is. De meest recente uitbreiding van World of Warcraft, Battle For Azeroth, verkocht op de eerste dag meer dan 3 miljoen exemplaren en bracht WoW’s actieve spelersbasis terug naar 10 miljoen spelers (Source). Final Fantasy 14 overtrof 14 miljoen gebruikers (inclusief gratis accounts) in augustus (bron). Maar aangezien BDO aanzienlijk jonger is dan beide games, is het nog steeds een hele prestatie die Pearl Abyss heeft ontrafeld.

Om de keynote van Black Desert Online te bekijken wanneer deze op 1 december live gaat, moet je hun Twitch-kanaal bekijken en hun website bezoeken. En voor alle andere dingen gerelateerd aan gaming, blijf op de hoogte van GameRepublic.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com