Call Of Duty WW2 Beta

1

Na de eerste week van de bèta van Call of Duty WW2’s heeft Activision op basis van de feedback van de spelers haar eerste wijzigingen openbaar gemaakt.

De level cap voor bèta spelers is gestegen van 30 tot 35. Deze stijging zal spelers toestaan ​​om meer wapens en apparatuur te ontgrendelen, waardoor veel meer inhoud kan worden getest. Het zal ook spelers toestaan ​​om hierbij een splinternieuwe score te krijgen. De unlock geeft de speler toegang voor een beperkte tijd aan een flamethrower en lijkt een krachtig wapen in het spel te zijn.

Hoewel de bèta in de vroege stadia is, zijn de veranderingen tot nu toe talrijk. Naar aanleiding van de feedback hebben de ontwikkelaars de score cap verhoogd binnen Team Deathmatch naar 100. Onder de veranderingen, meerdere doelstellingen om het spel evenwichtiger te maken. Spelers krijgen nu een Molotov per scorestreep. De Paratrooper scorestreak heeft ook enkele veranderingen gezien in de naam van het evenwicht.

Meest spannend, echter, de ontwikkelaars hebben een volledig nieuwe spelmodus toegevoegd. Kill Confirmed vereist dat spelers de hondenlabels van gevallen vijanden verzamelen om punten te behalen, waardoor beta-spelers meer reden en hebben om terug te komen tot het spel.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com