De toekomst van Five nights at Freddy

De toekomst van Five nights at Freddy

1

Is het raar om te denken aan alle horrorspellen in de recente geschiedenis, waar we het over lijken te hebben, zich richt op dodelijke animatronics bezeten door dode kinderen en paarse mensen? Hoe raar het ook is om te overwegen, het valt niet te ontkennen dat de serie Five Nights at Freddy niets minder is dan verbazingwekkend, gezien het feit dat we in vier jaar tijd zeven games en drie boeken hebben gezien.

Scott Cawthon’s populariteit is gestegen sinds de release van de eerste FNAF-game en er is geen reden om hem te vertragen met de verschillende soorten projecten die hij kookt. Het is ook grappig sinds na Five Nights at Freddy’s Ultimate Custom Night het verhaal van de overkoepelende partij ten einde is gekomen en er echt niets meer te vertellen valt. Tenminste, dat is wat we dachten. Scott heeft zeker plannen en hij is nog maar net begonnen met zijn verhalen vertellen. Zozeer zelfs dat hij onlangs op Steam heeft gepost over zijn aankomende projecten die in 2019 zullen aankomen. Laten we eens kijken en zien wat hij voor ons in petto heeft, zullen we?


Als er iets is dat je over Scott kunt zeggen, dan is het dat hij erop gebrand is ervoor te zorgen dat de verhalen goed zijn. Het is een ding om een ​​exoskelet een vosuitrusting te laten dragen terwijl je schreeuwt, maar het verhaal zorgde ervoor dat veel fans terugkwamen om de stukjes bij elkaar te brengen. Met de film Five Nights at Freddy vertelde Scott lezers dat hij terug was gegaan en een nieuw script had geschreven nadat hij er al een had voltooid. Hij zei dat hij de verantwoordelijkheid op zich neemt voor de vertraging en hoe het zijn schuld is. Gezien het feit dat dit in feite zijn project is, is het begrijpelijk als hij ervoor wil zorgen dat het voldoet aan de normen die hij in de loop der jaren heeft gesteld. Voor degenen onder ons die gamers zijn die ook van een goede film houden, weet je waarschijnlijk dat games en films niet goed samengaan. Zelfs als je dezelfde persoon hebt die de spellen heeft gedaan, help je ook met het scenario. Scott wil ervoor zorgen dat de film zelf perfect is. Of zoals hij zei: “Ofwel wordt de juiste film gemaakt of wordt er geen film gemaakt.” Een sterke inzet die gepaard gaat met de vertraging en een die hij niet trots kan toegeven. Het enige dat we zeker weten is dat de film zal plaatsvinden binnen het tijdsbestek van de eerste drie games in de serie. Waar dat precies zal zijn, raadt iemand maar, het zal een leuke tijd worden wanneer we die eerste teaser zien. Misschien krijgen we in 2019 misschien een voorproefje van wat dat zou kunnen zijn.

Als je dacht dat het spelen van FNAF op je computer eng was, wacht dan tot Fazbear en Friends je andere platforms binnenvallen. Als je wilde genieten van de FNAF-spellen op thuisconsoles of mobiele apparaten, zei Scott dat hij hieraan werkt. Door met de mensen van Clickteam samen te werken, worden er plannen gemaakt om nieuwe en verbeterde HD-poorten van de originele spellen te maken en deze te verspreiden naar alle belangrijke platforms, Android en iOS. Hij zei dat dat tot nu toe 20% was, dus wie weet of hij van plan is om een ​​’Five Nights at Freddy’s Collection’ te maken.

In het geval dat je meer opwinding wilde voor je VR, heeft Scott ook met Steel Wool gewerkt om de VR-ervaring naar de FNAF-games te brengen. Je kunt je alleen maar voorstellen hoe … heerlijk het zal zijn om dingen als Funtime Freddy van dichtbij te doen en te kijken of hij meteen naar je toe springt als hij je in de ogen kijkt. Goede tijden die ik zeker weet … Hij zei ook via de VR, je zult zien dat de klassieke band eindelijk ook presteert. In het geval dat invasie van de Virtuele realiteit niet eng genoeg was, staat Freddy ook op het punt de Augmented Reality binnen te vallen. Hoewel het niet zo goed is als de VR-titel, belooft Scott dat de dreigende ondergang van iets dat je jaagt je ‘s nachts wakker zal houden. Nogmaals, wat Fun Times binnenkort gaat worden.

Ten slotte kregen we in termen van andere geplande spellen een mogelijke titel voor wat mogelijk de volgende stap zou worden: Into Madness. Scott is van plan om van dit volgende spel een compilatie te maken van verschillende eerdere gameplay-ideeën. Het zal gratis zijn voor de fans, maar is waarschijnlijk een uitweg. We zullen moeten afwachten wat dit later zou kunnen betekenen.

Zo gek als het is om te blijven praten over kwaadaardige Chuck E. Cheese robots die mensen vermoorden, blijkbaar zorgt dit ook voor een goede voorlezing voor de kinderen. Scott’s boeken zijn een grote hit geworden met Scholastic en er is een nieuwe reeks boeken op komst. Deze vijf boeken zullen een verzameling zijn van drie korte horrorverhalen die in het FNAF-universum zullen spelen. Ze zullen unieke karakters en verhaallijnen hebben en sommige zullen met de spellen verbonden zijn, terwijl anderen hun eigen ding zullen zijn. Er is niet veel anders te vertellen, maar het is geweldig om te zien dat zijn boeken het goed genoeg deden om de wereld van Five Nights bij Freddy’s verder uit te breiden.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com