RAINBOW SIX SIEGE: WIND BASTION DETAILS

RAINBOW SIX SIEGE: WIND BASTION DETAILS

0

Rainbow Six: Siege gaat verder in hun 4e seizoen in het derde jaar. Voor deze update zullen spelers naar het Atlasgebergte reizen en zullen twee operators uit het koninkrijk Marokko lid worden. Rainbow Six had toestemming gekregen om het beroemde fort te gebruiken om hun vaardigheden te testen en klaar te zijn voor de volgende dreiging tegen de wereld. met een adembenemende oase en een prachtige mudbrick kasbah, is het moeilijk om gefocust te blijven op de taak terwijl je je voorbereidt op gevechtsoperaties. Wat kunnen we verwachten in de volgende update die naar Siege komt? Laten wij het uitzoeken.

De Groep d’Intérvention de La Gendarmerie Royale (kortweg GIGR) is een regiment binnen de Koninklijke Marokkaanse gendarmerie. Ze dienen als speciale strijdkrachten van Marokko en bestaan uit speciaal opgeleide militaire eenheden die zijn opgeleid om een reeks speciale operaties uit te voeren.


Grootgebracht in een rijke familie, stapte Nomad al op jonge leeftijd in het Royal Moroccan Army. Als praktische survivalist heeft ze ook de wereld rondgereisd en meer landen te voet gezien dan alle andere operators in Rainbow Six. Ze is slim en vindingrijk en heeft zelfs geholpen bij de ontwikkeling van een niet-dodelijk terug duw ontwerp dat bedoeld is om roofzuchtige dieren in het wild weg te duwen zonder ze te schaden. Dit apparaat zou later een bijlage worden van haar kenmerkende geweer, de Airjab Launcher.

Haar Airjab Launcher hecht zich aan haar wapens en lanceert een kleverige naderingsgranaat die wanneer geactiveerd, een uitbarsting van lucht afvuurt die iedereen in de buurt kan wegblazen. Je kunt deze Airjabs gebruiken om om spelers weg te blazen als ze achteruit vliegen en de controle voor een moment verliezen en ze uit de hoeken waarin ze verscholen zaten weg geblazen worden. Dit kan vooral gevaarlijk zijn voor schildgebruikers omdat het hen zal dwingen hun bescherming te laten vallen. Hoewel het apparaat niet dodelijk is, kunnen jij en je bondgenoten ook worden teruggeslagen als je in de ontploffing zit. Toch kan het leuk zijn om te zien hoe je tegenstander plotseling van een dak of door een muur vliegt.

Nomad is een aanvaller met twee snelheden, twee pantserstatistieken. Zij is de eerste aanvaller die vallen kan plaatsen en vijanden uit hun schuilplaats kan dwingen. In gevechten gebruikt ze de AK-74 en de ARX200 als haar primaire wapens. Wees voorzichtig met waar ze zou kunnen zijn, want je wilt niet dat ze in je rug zit.


Gezien als de definitie van een traditionalist, is Kaid misschien wel een van de meest succesvolle resident Commanders in de Marokkaanse Special Forces. Dienend als de 8e bevelhebber, houdt hij zich aan strikte waarden en geeft het goede voorbeeld, aangezien zijn leermethoden en leiderschapsstijl effectief zijn gebleken. Hij leert alle inkomende soldaten om zelfredzaam te zijn; iets waaraan Nomad zich ter harte neemt. Hij is ook van mening dat overmatige afhankelijkheid van technologie kan leiden tot de ondergang van een operator. Hij ziet het beschermen van het fort als zijn topprioriteit en zijn spider-geïnspireerde gadget helpt om dit te garanderen.

Kaid’s “Rtila” Electroclaw kan bijna worden gezien als Bandit’s Shock Wire. Hoewel de Shock Wire op metalen gadgets kan worden geplaatst, kan Kaid de Electroclaw op elk oppervlak plaatsen. Eenmaal ingesteld, duurt het enkele momenten om op te laden voordat deze elektrificatie kan geven aan nabijgelegen metalen verdedigingswerken. Prikkeldraad en elk versterkt oppervlak begint te stoten met elektriciteit en kan het zelfs op versterkte luiken van onderaf plaatsen. Hoewel ze intimiderend zijn, kunnen tekens zoals IQ de klauw nog steeds vinden, terwijl Thatcher de EMP kan gebruiken om uit te schakelen. Als het niet vroeg wordt ingesteld, kan het nog steeds veilig worden verwijderd.

Kaid is een ééntraps verdediger met drie pantsers. Hij gebruikt het AUG A3-machinepistool en de TCSG12-jachtgeweer. Gebruik Kaid om te verankeren en help locaties veilig en veilig te houden.

Het fort dient als oefenfaciliteit voor militairen en het huis van Kaid. Terwijl je op verschillende plaatsen rond kunt lopen en zijn portretten kunt bekijken, kan de locatie prachtig zijn om rond te lopen en te ontdekken. Laat u echter niet te veel afleiden door deze structuur met twee verdiepingen met twee bezettingslocaties. Er zijn tal van buitentrappen en -locaties om naar het dak te klimmen, wat betekent dat aanvallers over voldoende opties beschikken om van bovenaf aan te vallen als ze daarvoor kiezen. Er zijn talloze manieren waarop zowel aanvallers als verdedigers het gevecht in hun voordeel kunnen omdraaien, dus zorg ervoor dat je het fort ontdekt en zie wat er in petto is.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com