Super Meat Boy Forever

0

Er werden dit jaar op de PAX West een groot aantal indie games voor de Nintendo Switch aangekondigd. Één van de leukste onder de nieuwe titels is een vervolg op de grote indie hit Super Meat Boy. Deze platformgame kreeg goede reviews en vele hoopte al op een vervolg.

The game

Het spelmechanisme (auto runner) en de speelstijl zijn geprezen om een aantal redenen. De moeilijkheid is een belangrijk aspect in de game en de ontwikkelaars hebben geprobeerd hier weer een goede balans in aan te brengen ook al zal je zeker vaak dood gaan.

Het vervolg met de naam Super Meat Boy Forever, gaat over Meat Boy, Bandage Girl en hun kleine baby Nugget. Dr Fetus heeft Nugget ontvoerd waardoor Meat Boy en Bandage Girl haar moeten gaan redden. De levels worden dynamische geconstrueerd en de moeilijkheid wordt bepaald iedere keer dat je een level verder bent. In de nieuwe release kun je slaan, schoppen en een sliding maken om je vijanden te verslaan.

Super Meat Boy Forever wordt in 2018 voor Nintendo Switch, PS4, Xbox One, steam en waarschijnlijk later ook voor iOS en Andriod uitgebracht.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com