Top 5 meest krachtige Video Game wapens

Top 5 meest krachtige Video Game wapens

0

Ah, video game wapens. Als goed gedaan, kunnen ze het verschil tussen leuk gameplay en mechanica, die ons aan geen eind frustreren. Het zorgt ervoor dat wij eraan verslaafd raken. Het leidt ons te gebruiken wanneer de gelegenheid daar dient. Vanwege dit besloten wij over te gaan op de beste wapens in de video game geschiedenis. Houd er rekening mee dat dit is slechts een mening is, en dat sommige van de keuzes die op deze lijst kunnen verschillen met jouw eigen keuzes. Met dat gezegd, laten wij over gaan naar de top vijf meest krachtige video game wapens!

5. Golden Gun (Golden Eye 007)

Wij oudere gamers weten hoe krachtig de Golden Gun uit de oorspronkelijke Golden Eye 007 was. Met de mogelijkheid een tegenstander te doden met een enkel schot, stond de Golden Gun als het sterkste wapen in het spel – maar met een prijs. Ja, hoewel dit vuurwapen grootmacht bezit, het had ook een ernstig langzame reload tijd…

4. Buster Sword (Final Fantasy VII)

Terwijl veel wapens binnen het Final Fantasy-mythos  kans maakte om op deze lijst te komen, hebben wij besloten om te kiezen voor het Buster Sword voor een paar redenen. Een, het is misschien wel de meest iconische wapen in de serie, en twee… wij moesten beperken het aantal Final Fantasy wapens zodat wij de lijst niet zouden verbruiken. Ongeacht, heeft de Buster Sword zelf meer dan genoeg macht om een plek te verdienen. Niet alleen is het een echt sterk starter wapen in vergelijking met de meeste spellen, maar wanneer jij van Cloud zijn limiet breekt/ontgrendelt, wordt het een massavernietigingswapen.

3. Aegis (Xenoblade Chronicles 2)


Xenoblade Chronicles 2 zet een interessante draai op het almachtige wapen. Met messen die bestaan uit een wapen en een levensvorm ook, zou jij kunnen zeggen dat de Aegis een almachtige wapen is met een almachtige karakter. Geschikt voor het vernietigen van Titans (het equivalent van landen), de Aegis geeft andere wapens een looppas voor hun geld. Afgezien van de meerdere, sterkere vormen die de Aegis in zich heeft, waardoor het een nog dodelijker wapen is.

2. Zwaartekracht Gun (Half-Life 2)


Resultaat voor zwaartekracht pistool halfwaardetijd The Gravity Gun van Half-Life 2 gemaakt echt spelers voel je onoverwinnelijk. Met dit hulpmiddel in jouw arsenaal, kan jij in principe iets gebruiken binnen jouw omgeving als munitie. Wilt jij starten? Jij kunt dat doen. Wilt jij zaagbladen schieten op uw vijanden? Ga je gang. De mogelijkheden voor vernietiging zijn eindeloos. De zwaartekracht pistool, met name gemaakt voor de gameplay in Half-Life 2 is zo bevredigend met haar grenzeloze mogelijkheden dat het uiteraard een plek verdient als een van de meest krachtige wapens!

1.BFG-9000 (DOOM)


Resultaat voor bfg 9000 doom 2016 kom op, hoe wij niet konden gebracht de BFG-9000 op de bovenste plek? Niet alleen is de naam geruststellend hilarische (grote F *** ing Gun), maar het heeft de macht om een back-up de naam van de genoemde. De BFG kan vijanden en kamers verdampen in een oogwenk, waardoor het als ware een overdreven aangedreven wapen is. DOOM fans houden van het gebruik van deze schoonheid om alles tegen hen te slopen.Wie kan hen dat kwalijk nemen, het is een deurklink van een heleboel plezier!

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com