Ubisoft kondigt Assassin’s Creed III Remastered aan

Ubisoft kondigt Assassin’s Creed III Remastered aan

0

Ubisoft heeft zojuist aangekondigd dat Assassin’s Creed III Remastered op 29 maart naar Playstation 4, Xbox One en PC zal gaan. In feite, brachten ze een trailer uit waarin de nieuwe geremasterde games vergeleken werden met de originele game van 2012.

Afgaande op de trailer lijkt de game een algehele verbetering ten opzichte van het origineel. AC III leek oorspronkelijk grijs en had alle kleuren weggespoeld. Welnu, de kleuren zijn levendiger, de belichting is beter en de texturen zien er scherp uit. Dit komt waarschijnlijk door de nieuwe grafische engine die de remaster gebruikt. Er wordt ook vermeld dat er een aantal verbeterde gameplay is zonder iets in het bijzonder te vermelden.

Als dat nog niet genoeg was, zal de remaster alle single-player DLC bevatten, zoals de missies “Benedict Arnold” en “Hidden Secrets”, samen met de uitbreiding “Tyranny of King Washington”. De grootste verrassing is dat Assassin’s Creed Liberation Remastered ook wordt opgenomen. Het is goed om te zien dat de voormalige exclusieve PS Vita dezelfde remasterbehandeling krijgt als AC III.

Er gingen ook geruchten dat AC III Remastered wordt gemaakt voor de Nintendo Switch. Hoewel het leuk zou zijn om een ​​Assassin’s Creed-spel te hebben om onderweg met de Switch te spelen, zijn de geruchten gewoon vals. Ubisoft heeft niets gezegd over een Switch-release voor Assassin’s Creed III Remastered sinds de aankondiging op 6 februari.

Hoewel er geen officiële plannen zijn om de oorspronkelijke Assassin’s Creed te laten remasteren. Je zou alleen maar hopen dat mensen door middel van AC III Remastered de gloriedagen van de oorspronkelijke huurmoordenaar die we allemaal kennen en waarvan we houden, kunnen herbeleven, Altair.

Assassin’s Creed III Remastered is na de release gratis beschikbaar als Assassin’s Creed Odyssey-spelers de seizoenspas hebben. Anders wordt de game vrijgegeven voor PlayStation 4, Xbox One en PC voor $ 39,99, wat een redelijke prijs is voor alle inhoud van AC III.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com