Smash Bros Blog Samenvatting 20 augustus tot 26 aug

Smash Bros Blog Samenvatting 20 augustus tot 26 aug

0

Een wijze man heeft me ooit verteld dat goede dingen komen voor hen die wachten. Deze wijze woont in mijn badkamerspiegel. Hoe wijs hij ook mag zijn, hij kan niet vergelijken met de grootsheid van Masahiro Sakurai. We hebben nog een week achter de rug, het voorspellen door de Smash Bros.-maker van de komende gebeurtenissen.

De Smash Bros. Ultimate Blog komt eindelijk voorbij de onthullingen in de directe. Ik dacht niet dat ik het een tijdje zou redden. Deze week kregen we een remix van mobiele gamemuziek, de zoon van Dracula, en een held uit het stadje Onett.

8/20: Dark Pit klonet zijn weg naar Smash Bros!

Ik zou liever Viridi, Hades of Medusa hebben als vertegenwoordiger van de Kid Icarus-serie. Ik ben geen fervent Dark Pit hater, maar ik ben altijd een fan van nieuwe movesets. Ik snap dat hij waarschijnlijk de vorige Smash Bros heeft gehaald vanwege de eenvoud van het toevoegen van hem als een echo van Pit. Hij voegt niet veel toe aan de selectie buiten het feit dat hij de enige Kid Icarus-antagonist op de speelbare selectie is. Het enige intrigerende aan deze gast in Ultimate is dat zijn laatste smash waarschijnlijk anders is dan die in Smash Bros. voor Wii U en 3DS.

8/21: Maak jou klaar voor … Pakt het tempo op!

Ik heb dit nummer te veel uren in mijn leven beluisterd. Ik ben geen fan van het Fire Emblem. Er is gewoon iets over Fire Emblem Heroes (FEH) dat ervoor zorgt dat ik terug kom. Het zijn waarschijnlijk de voorjaarseenheden elk jaar. Er is niets beter dan Xander verkleed als een konijn.

Dit nummer is slechts een geremixte versie van de menumuziek voor FEH. Wat interessant is om op te merken is dat dit het eerste nummer van een mobiel spel is dat Smash Bros maakt. Het is logisch dat het zo lang duurde sinds Nintendo jarenlang tegen mobiel gamen was. Het is goed om te zien dat deze game enige representatie krijgt, aangezien dit een van de meest succesvolle mobiele games van Nintendo is geweest.

Togedemaru Electrifies!

Zeg hallo tegen Alola’s Pikachu-kloon. Ik heb nooit begrepen dat het nodig is om voor elke regio een elektrisch knaagdier te maken. Ik begrijp het belang van mascottes, maar als de genoemde mascottes te veel op elkaar lijken, kunnen ze zich gemakkelijk vergissen.

Het lijkt erop dat de Roly-Poly Pokémon vonken uit zijn lichaam schiet over een klein gebied. Ik verwacht niet dat het te krachtig is. Togedemaru lijkt meer op wat ik zou classificeren als een vervelende Pokémon. Personages zoals Cyndaquil of Torchic passen binnen die classificatie. Ze zijn klein en zwak, maar onaangenaam genoeg om problemen te veroorzaken. Ze zijn het best gewend om je tegenstanders te blokkeren van het pakken van items.

8/22: Duck Hunt Brengt de eenden!

Het bestaan ​​van dit personage als vechter is zo dom en ik vind het geweldig. Op de een of andere manier nam de kwaadaardige genie Sakurai een handvol lichte schietspellen en veranderde ze in een Smash Bros.-jager.

Duck Hunt was een van mijn favoriete NES-spellen. Ik was een meester in het zitten op een afstand van de tv. Niets kon me tegenhouden.

Niets merkbaars is gemaakt als het gaat om veranderingen voor Duck Hunt. Er hoefde echter niets te worden gewijzigd. Dit personage is het meest onwaarschijnlijke personage uit het basisrooster van Smash Bros. Wii U en 3DS. Hoewel hij dezelfde manier bestuurt als de vorige game, zou ik het op geen enkele andere manier willen. Hij zal net zo vervelend zijn als voorheen en ik vind het geweldig.

8/23: Alucard is Dracula achteruit!

Natuurlijk moest de Smash Bros. Ultimate Blog de grap maken over het achterwaarts lezen van Dracula. Ik ben blij dat we het uit de weg hebben geruimd om te beginnen.

Dit was een van de interessantere onthullingen tijdens de Smash Bros. Direct. De fans van Castlevania leken blij om Alucard in Ultimate te zien. Er was een handje die in de steek gelaten werd toen Alucard onthuld werd als een assist trofee. Het is grappig hoe we kunnen gaan van geen Castlevania-personages naar klagen over hoe ze worden opgenomen in een dag. Ik heb nog nooit een van de spellen uitgebreid gespeeld, maar het is goed om te zien dat de iconische personages uit de serie allemaal een of andere vorm van representatie krijgen.

8/26: Ness maakt een SMAAAAAAAAAAAAAAAASH!

Smash Bros. is de reden waarom ik Ness ken. Het bracht me naar EarthBound wat uiteindelijk een van mijn favoriete RPG’s aller tijden werd. Deze anekdote is buitengewoon gebruikelijk bij Smash-fans. Just sub Ness en EarthBound met een andere hoofdrolspeler en game-titel.

Dit jochie is een van de klassieke jagers in deze serie. Zijn status als een van de oorspronkelijke 12 zal hem waarschijnlijk veilig houden in Smash Bros. spellen die nog moeten komen. Het maakt niet uit hoe ver we komen van zijn ene verschijning in EarthBound.

Het enige verschil dat Ness heeft met eerdere Smash Bros.-spellen zit hem in zijn laatste smash. PK Starstorm werkt nog steeds op dezelfde manier, maar deze keer doen Paula en Poo mee om een ​​Starstorm te lanceren bij Ness ‘vijanden.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com