Precisie in elke beweging

MODECOM VOLCANO gamingmuizen voldoen aan de eisen van de meest veeleisende gamer. Ze zijn uitgerust met zeer gevoelige sensoren om DPI aan te passen aan uw eigen stijl of aan het spel dat u speelt. MODECOM VOLCANO-muizen vertegenwoordigen alle goede vibes die u tijdens virtueel entertainment gezelschap houden. We houden er rekening mee onze muizen uit te rusten met gebruikersaanpassing. Dit omvat b.v. macro-ondersteuning voor het programmeren van elke knop om de meest gebruikte commando’s uit te voeren. Je zult ook muizen met gewichtscontrole vinden om het aan je eigen voorkeuren aan te passen.

Perfect wapen in een virtuele strijd

Mechanische toetsenborden MODECOM VOLCANO zijn zo duurzaam dat het bestand is tegen zelfs de meest bittere virtuele strijd, waardoor je krijgt wat je er in hebt, het beste. En ze hebben veel goeds! Volledige anti-ghosting? De Windows-toets vergrendelen? Dubbellaags dubbele injectiesleutels? We hebben het allemaal!

Muis en toetsenbord pads
MODECOM VOLCANO

MODECOM VOLCANO toetsenbord en muismatten zijn ontworpen voor diegenen die ultiem comfort nodig hebben. Ze zijn gemaakt van stoffen die het gebruikscomfort maximaliseren en buitengewone functies bieden voor het exploiteren van alle parameters van de muis. Ze voelen prettig aan en maken het gemakkelijker om de computer te gebruiken. Onze pads passen perfect bij een typische gaming-desk en laten de ogen van de meest veeleisende gamers goed.

HOOR ELK GELUID UIT HET SPEL

Stel je eens voor hoe de wereld eruit zou zien zonder puur en helder geluid. Geluid triggert emoties die veel intenser zijn dan die veroorzaakt door het beeld. Het geluid van aankomende stappen in FPS virtuele botsing, kogels van vernietiging, karakteristieke V8-motor revving in autoracespel en de storm die eraan komt, zullen je sensaties in virtueel entertainment doen escaleren. MODECOM VOLCANO-gaming-hoofdtelefoons laten u onbekend plezier beleven door de wereld van virtueel entertainment aan te raken. Ze zijn uitgerust met capsules die de gamer isoleren van de omgeving.

Stevige bescherming van gloeiende componenten

MODECOM VOLCANO-gamingcases zijn ontworpen voor de meest extreme computersets. Hun ruime interieurs hebben veel ruimte voor de meest efficiënte componenten die tijdens de meest hevige strijd erg heet worden. Dit is de reden waarom onze koffers zijn uitgerust met een zeer efficiënt koelsysteem en ventilatie om efficiënte warmteafgifte van de componenten te verkrijgen. Ontwerp is een cruciaal onderdeel van MODECOM VOLCANO-zaken. Al onze cases zijn ontworpen in overeenstemming met gamingtrends.