Tesla Model 3, Model S en Model X hebben Cuphead ported

Tesla Model 3, Model S en Model X hebben Cuphead ported

0

Cuphead is een Indie Smash-hit uit 2017 die de gamewereld van hun stuk bracht. Cup Head is een bullet-hell Contra-style shooter met hand getekende stijl. De stijlpunten en kunst van Cuphead worden geleverd in de stijl van een Disney-animatiefilm uit de jaren 30 en zijn onberispelijk. Op de 200e aflevering van de op Tesla gebaseerde podcast, “Ride the Lightning”, uitgebracht op 2 juni 2019, heeft Elon Musk plannen aangekondigd om Cuphead speelbaar te maken in Tesla-voertuigen.


Bron: Tesla Website, Model 3

Tesla-voertuigen hebben momenteel de mogelijkheid om klassieke Atari-spellen te spelen via het touchscreen aan de binnenkant van de voertuigen. Hoe dit nu te doen is door via de gebruikersinterface het menu Easter Egg te openen en op het pictogram TestAtari te drukken. Tesla-bezitters kunnen klassiekers spelen zoals Asteroids, Centipede, Missile Command en Lunar Lander.

Eigenaars kunnen deze Atari-titels spelen via het touchscreen of via een USB-controller. Tesla Models S, 3 en X-eigenaren kunnen deze via het Easter Egg-menu spelen door deze stappen te volgen:

  1. Raak het Tesla “T” -logo aan op het scherm bovenaan. Dit zal een voertuiginformatiescherm openen.
  2. Houd vervolgens het scherm vast en sleep het van boven naar beneden om het menu Paaseieren te onthullen.
  3. Druk op de knop TestAtari.

UNITY IN TESLA

Het is geen geheim dat Elon Musk een actieve Twitter-pagina heeft en onlangs twitterde Elon over het brengen van de Unity Engine op de Tesla-voertuigen. Een van die titels die op de Unity Engine draait, is Cuphead. Cuphead kan alleen in het voertuig worden bespeeld via de ingang van de USB-controller.

Omdat Cuphead een erg frame-intensief spel is en er glad moet uitzien om te pronken met de gladde, handgetekende animatie van de in-game-items. Dit zal een test zijn van hoeveel ze kunnen doen met het voertuig en kan het draagbare gamen veranderen.
CONCLUSIE

De Tesla-versie van Cuphead heeft momenteel geen releasedatum. Als u echter een Tesla Model 3, S of X bezit, kunt u nu naar het aanraakscherm gaan en enkele klassieke Atari-titels spelen. Het wordt aangeraden om dit tijdens het transport niet te doen.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com