Marvel’s Avengers-informatie onthuld

Marvel’s Avengers-informatie onthuld

0

Marvel’s Avengers heeft een trailer, een releasedatum en vier ontwikkelaars?

Het Avengers Project was een van de langverwachte games die ging naar E3 2019. Square Enix, die al ruim twee jaar radiostilte over het project, kondigde eindelijk aan dat ze content hadden om aan de game te laten zien.

Square Enix rondde hun E3-presentatie af met een filmische trailer, beelden in de motor en een ruwe schets van hun post-lanceringsplannen voor het spel. Met de titel Avengers van Marvel, belooft het een origineel verhaal te worden dat we nog nooit eerder hebben gezien en het heeft als doel spelers naar een universum te halen waar ze nog jaren kunnen spelen.

Het Twitter-account @PlayAvengers beschreef de game als “een episch actie-avonturenspel dat filmische verhalen combineert met single-player & co-operative gameplay.”

Marvel’s Avengers begint in San Francisco, waar de Avengers A-Day vieren, een feestdag gewijd aan de Avengers zelf, door hun nieuwe Avengers Tower en Experimental Helicarrier te onthullen. Dat wil zeggen, totdat er een ongeluk gebeurt dat de Helicarrier vernietigt en resulteert in een explosie die ‘schijnbaar’ Captain America en duizenden mensen doodt.

De game bevat de genoemde campagne bij de lancering, maar belooft ook jarenlange regelmatige updates die nieuwe campagnes, nieuwe helden en nieuwe regio’s zullen toevoegen om te verkennen. Nieuwe helden en regio’s worden toegevoegd zonder extra kosten voor de speler; er wordt verondersteld dat alleen de campagnes een extra vergoeding vereisen.

Co-op is ook bevestigd, waardoor maximaal vier spelers de mogelijkheid hebben om “altijd escalerende, bedreigingen van de wereld te beëindigen” met de Avenger van hun keuze.

Deze Avengers zitten in het spel:

  • Tony Stark (Iron Man)
  • Bruce Banner (Hulk)
  • Thor
  • Natasha Romanoff (Black Widow)
  • Steve Rogers (Captain America)
  • Hank Pym (Ant-man)

Klik hier voor de volledige Avengers-presentatie

Marvel’s Avengers wordt gemaakt in samenwerking met vier verschillende ontwikkelaars; Crystal Dynamics (Tomb Raider), Eidos Montréal (Deus Ex), Crystal Northwest en Nixxes Software. Het wordt op 15 mei 2020 op Xbox One, PS4, PC en Stadia gestart.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com