FIFA 19 Tournament

4

Wij organiseren regelmatig FIFA 19 Toernooien! Denk je dat je beter bent dan de concurrentie hier? Kom het bewijzen en laat het aan iedereen zien. We hebben voor de winnaar een leuke prijs klaar staan. Let Op! Je kunt alleen meedoen als je je hebt ingeschreven via onderstaande link!

Voor wie?

Iedereen is welkom om deel te nemen aan het FIFA 19 toernooi en/of om te kijken. Dus neem gerust al je vrienden mee.

De deelnamekosten zijn
€ 5,00

Wat spelen we?

Waar spelen we?

Game Republic:
Bottelaarpasage 67
Almere Centrum

Inschrijven
[we_countdown style=”modern” count=”1″ tag=”don” orderby=”upcoming”][we_countdown style=”modern” count=”1″ tag=”zon” orderby=”upcoming”]
Toernooiverloop

Hoe werkt het?

Zodra iedereen zich op tijd (15 min van te voren) heeft aangemeld bij de balie maken wij een schema waarin je kunt zien tegen wie je moet spelen. Het zijn meteen knock-out fases dus als je verliest lig je er meteen uit.

Is er sprake van gelijkspel dan gaan we door met verlenging en als het dan nog steeds gelijk staat gaan we penalty’s nemen.

 

Gedragsregels

Iedereen dient respectvol met elkaar om te gaan.
Wanneer een deelnemer kwetsende, beledigende of racistische uitingen heeft richting zijn/haar tegenstander, wordt deze per direct gediskwalificeerd en worden er maatregelen getroffen.
1. Eerste overtreding: 3 punten aftrek en een officiële waarschuwing.
2. Tweede overtreding: Per direct gediskwalificeerd van het toernooi.
3. Derde overtreding: Per direct uitgesloten voor toekomstige toernooien bij Game Republic.

Overig

Game Republic behoudt het recht om uitspraken en beslissingen te nemen over zaken die niet specifiek in het reglement staan.
Game Republic behoudt het recht om de regels ten alle tijden te wijzigen.