Halo Reach PC Gameplay en info werden vandaag getoond

Halo Reach PC Gameplay en info werden vandaag getoond

0

Gameplay van Halo Reach, in de pc-editie van Halo: The Master Chief Collection, werd vandaag gepresenteerd door 343 Industries. Ske7ch, Max en IK Grubb gingen zitten en streamden wat demo-gameplay van een build die ze van plan waren naar E3 te brengen. Ze bevestigden dat degenen die dit jaar op de E3 aanwezig zijn, in staat zullen zijn om het zelf uit te proberen, met een tijdslimiet van 10 minuten. Bovendien hebben degenen die deel uitmaken van de “Halo Reach Flight” toegang tot dezelfde build. Met andere woorden, het zal een work-in-progress-build zijn van Halo Reach om 343 te helpen bij de ontwikkeling.

Max recapituleerde informatie over de pc-pilaren voor Halo Reach van de vorige blog: “We willen ervoor zorgen dat de game aanvoelt als iets dat oorspronkelijk op het platform (pc) is uitgebracht, het heeft de besturingselementen en opties en instellingen. Dingen die mensen verwachten van pc-games. “Ze bevestigden ook dat multiplayer de TU-instellingen gebruikt voor sociale en gerangschikte matchmaking in de Master Chief Collection. Max legde uit dat het progressiesysteem zal worden geïntroduceerd in de Master Chief Collection. Het zal een op beloningen gebaseerd systeem moderniseren, waardoor spelers betere skins en harnassen krijgen om te ontgrendelen.

bron: halowaypoint.com

Wat zal er komen

Na de livestream bracht 343 een blog uit met meer informatie over de ontwikkelingsupdate en het progressiesysteem. Spelers kunnen XP verdienen door wedstrijden door teamwerk en prestaties. “Zodra spelers genoeg XP hebben verdiend, zullen het niveau, de rang en de titel van de speler veranderen.” Daarnaast zei 343 Industries: “In de toekomst zal MCC het concept van de spelseizoenen bevatten, elk met een uniek thema. Naast een overkoepelend accountlevelsysteem, hebben spelers de mogelijkheid om seizoensgebonden beloningen te ontgrendelen. Door bepaalde accountniveaus te behalen of uitdagingen te voltooien, worden in-game seizoenspunten toegekend, die kunnen worden besteed om beloningen te ontgrendelen, zoals pantservoertuigen, Halo: Reach Firefight-stemmen en naamborden. ”

Kijk je uit naar de pc-release van Halo: The Master Chief Collection? Laat het ons weten!

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com