Final Fantasy VII Remake release komt uit op 3 maart 2020

Final Fantasy VII Remake release komt uit op 3 maart 2020

0

Op E3 2015 kondigde Sony aan dat Square Enix aan de remake van Final Fantasy VII werkte. De historische JRPG werd in 1997 op de PlayStation gelanceerd. Uiteindelijk weten we na vier jaar de releasedatum. De remake start op 3 maart 2020.

Het spel ondergaat een volledige reconstructie en uitbreiding. Het team zal ook het verhaal en de gameplay vervangen die nu als zwaar verouderd wordt beschouwd.

Square Enix vertrouwde het project toe aan een team dat deels was samengesteld uit mensen die aan de oorspronkelijke titel werkten. Tetsuya Nomura als de tekenontwerper, Nobuo Uematsu als componist en Yoshinori Kitase als de producent zijn een paar voorbeelden.


Bron: Final Fantasy VII Remake Trailer

Deze remake is een kans voor de fans van het origineel om terug te komen om te vechten naast hun geliefde personages. En een kans voor de spelers die nooit het originele spel hebben benaderd om een vernieuwde Midgar en de rest van wat Gaia te bieden heeft te bezoeken.

De game wordt op PlayStation 4 gelanceerd.

Speel je Final Fantasy VII remake? Heb je het origineel gespeeld? Of ben je helemaal nieuw in het spel? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com