Red Dead Online verlaat uiteindelijk zijn bèta en krijgt een enorme update

Red Dead Online verlaat uiteindelijk zijn bèta en krijgt een enorme update

0

Fans van Red Dead Redemption 2 die zijn online bèta hebben gespeeld zullen blij zijn te weten dat het wachten voorbij is. Spelers hebben hun feedback gegeven over de gameplay en Rockstar heeft eindelijk een volledige versie uitgebracht. Daarmee werd een enorme update vrijgegeven op 14 mei, en deze bevat nieuwe Co-Op-missies, gratis roammissies, poker, kleding, wapens en meer.

Rockstar stelt dat de Co-Op Missies “vandaag zullen uitbreiden met nieuwe missies in A Land of Opportunities voor zowel eerbare als oneervolle spelers.” Dit omvat de Revenge Saga van Jessica McClerk en de Outlaw Strand. Ze legden ook uit dat de Free Roam-missies uitbreiden met nieuwe personages uit het verhaal van Red Dead Redemption 2 en een variatie van nieuwe missietypen. Bovendien voegt Rockstar poker toe aan Red Dead Online, omdat ze zeggen: “Bezoek pokertafels in steden en buitenposten op de kaart om je vrienden uit te dagen voor een privé, alleen-uitnodigend spel van Hold’em. Of verhoog de inzet en neem plaats aan een openbare tafel, waar de buy-ins en beloningen nog hoger zijn. “Ten slotte merkt Rockstar op dat de LeMat Revolver” een 9-ronde revolvingkamer en een secundaire cilinder voor een single buckshot round. “

De patch bevat ook de optie om te kiezen tussen aanvallende en verdedigende speelstijlen. De aanvallende speelstijl is de standaardstijl die sinds dag 1 in Red Dead Online is. Dit betekent dat spelers vrij zijn om met andere spelers in vijandigheid om te gaan. De defensieve speelstijl aan de andere kant is voor spelers die de actie willen vermijden en Red Dead Online willen spelen in Free Roam. Die spelers worden niet “gewaarschuwd voor PvP Free Roam-missies en kunnen er niet in worden getrokken in de defensieve modus.”

Verschillende verbeteringen in deze patch zijn onder andere het verwijderen van automatische headshot-tracking (alleen vijandelijke spelers), snellere wapenswaps / onmiddellijke projectielverlichting, een nieuw controleschema dat bekend staat als “FPS2”. Evenals dagelijkse updates van uitdagingen, nieuwe prijzen, wereldwijde signaaltimers, perskosten, selectie van paardenspecialiteiten en hogere goudbetalingen.

De gratis update is nu beschikbaar op Xbox One en PS4.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com