Breath of The Wild Sequel was oorspronkelijk gepland als DLC voor zijn voorganger

Breath of The Wild Sequel was oorspronkelijk gepland als DLC voor zijn voorganger

0

Producer van de Zelda-serie Eiji Aonuma heeft onlangs bevestigd waarom Nintendo een vervolg wilde maken op Breath of the Wild. In een interview tussen Kotaku en Eiji Aonuma bespraken ze verschillende aspecten van het recent aangekondigde Breath of the Wild-vervolg en de Awakening Remake van de Link. Hoewel er veel meer details over de remake zijn besproken, heeft Aonuma interessante informatie over de ontwikkeling van het vervolg gedeeld.


Bron:
https://www.theverge.com/2018/12/15/18141443/breath-of-the-wild-zelda-speedrun-korok-rush

Aonuma werd gevraagd waarom het team dat aan het vervolg werkte besloot om het te ontwikkelen. “Toen we de DLC voor Breath of the Wild uitbrachten, beseften we dat dit een geweldige manier is om meer elementen aan dezelfde wereld toe te voegen. Maar als het gaat om technische zaken, is DLC vrij veel data – je voegt gegevens toe aan een reeds bestaande titel. Dus toen we grotere veranderingen wilden toevoegen, is DLC niet genoeg, en daarom dachten we dat een vervolg misschien een goede match zou zijn. “Toen werd hem gevraagd:” was dit vervolg oorspronkelijk gepland als DLC. “Waarin hij reageerde , “Aanvankelijk dachten we alleen aan DLC-ideeën, maar toen hadden we veel ideeën en we zeiden dat dit te veel ideeën zijn, laten we gewoon een nieuw spel maken en helemaal opnieuw beginnen.”

Het Breath of the Wild-vervolg werd vorige week bevestigd op E3. Sindsdien is er niet veel over onthuld, behalve enkele details die Aonuma aan IGN heeft verteld. Het vervolg zal niet gerelateerd zijn aan Majora’s Mask, en het kan mogelijk DLC en Co-op hebben.

Ben je enthousiast voor het Breath of the Wild vervolg? Laat het ons weten!

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com