Super Mario Maker 2 Ad onthult nieuwe vijanden en meer

Super Mario Maker 2 Ad onthult nieuwe vijanden en meer

0

Een nieuwe advertentie voor de langverwachte Super Mario Maker 2 heeft nieuwe vijanden onthuld, evenals nieuwbouwmechanismen. Fans die onder de indruk waren van de hoeveelheid creativiteit in de originele Mario Maker, hebben misschien een traktatie. Twitter-gebruiker @MarkCooper heeft een nieuwe advertentie ontdekt voor de volgende aflevering in de Mario-franchise. De poster werd gevonden in een niet nader genoemde Japanse winkel, die nieuwe dingen onthult die tot nu toe niet zijn tentoongesteld.

Omdat het voor kijkers misschien te wazig is om te ontcijferen, heeft John van GameXplain een uitsplitsing van de poster geüpload. De linkerbovenafbeelding naast de schakelaar onthult een onderwaterniveau in de klassieke Super Mario Bros-stijl. Het niveau blijkt zowel dynamisch water als slangenblokken te bevatten. In deze schermafbeelding wordt onthuld dat Super Mario Maker 2 Amiibo-kostuums kan bevatten, evenals mogelijke grootteveranderingen voor Mario. De volgende afbeelding rechts onthult een nieuw sneeuwniveau in de Super Mario 3D World-stijl, evenals twee Charvaargh’s en meerdere ijspegels.

Bovendien toont het screenshot ook Meowser, die niet in de originele Mario Maker is verschenen. Het beeld linksonder naast de schakelaar onthult niets nieuws, maar het beeld rechts. De schermafbeelding (in de stijl Super Mario World) presenteert gekleurde buizen, met nieuwe kleuren zoals geel en blauw, evenals een wolkachtig platform. Afgezien van de laatste afbeelding die niets nieuws onthult, zijn fans zeker enthousiast over het vervolg. Super Mario Maker 2 releases op 28 juni 2019.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com