Wat Kunnen We Verwachten Van Nintendo’s E3 In 2018?

Wat Kunnen We Verwachten Van Nintendo’s E3 In 2018?

0

E3 is altijd al iets geweest waar gamers naar uitkijken en het is erg moeilijk om te bepalen wat je kunt verwachten. Er worden echter verschillende explosieve goodies op de grote E3-fase neergezet. Deze explosieve goodies zouden de menigte moeten prikkelen en zouden videogames of consoles kunnen zijn. Explosieve goodies of niet, maar het zou een spannend jaar voor Nintendo moeten zijn. Hopelijk zullen ze blijven bloeien van het huidige succes van de Nintendo Switch. Hier zijn mijn voorspellingen/verwachtingen van Nintendo terwijl we naar E3 2018 gaan.

Smash Bros

Super Smash Bros voor de Nintendo 3DS werd uitgebracht op 3 oktober 2014. De Wii U-versie werd uitgebracht op 21 november 2014. Op 8 maart 2018 werd Super Smash Bros voor de Nintendo Switch aangekondigd. Het zou voor Nintendo niet logisch zijn om deze aankondiging op E3 ​​op te volgen. Maar het is moeilijk om te bepalen of het spel een port of een gloednieuw spel zal zijn.

Als de game is geporteerd, kunnen we waarschijnlijk een volledige editie van de game verwachten. Alle DLC-tekens moeten in het rooster worden opgenomen. En met de aankondiging van de Inklings, zullen we waarschijnlijk nog een paar toevoegingen krijgen. Maar hoe meer ik erover nadenk, ik geloof dat de nieuwe Smash Bros-game geen poort zal zijn.

Ik zou verwachten dat Nintendo de meeste functies en spelmodi van Smash Bros 4, samen met de meeste personages, behoudt. Eight Player Smash zal waarschijnlijk terugkeren, en hopelijk Smash Run. Amiibos zal waarschijnlijk ook nieuwe functies hebben in Smash Bros 5. Nintendo heeft amiibos tot op de dag van vandaag gemolken. Ik geloof dat Nintendo extra functies aan amiibos zal toevoegen om Smash 5 een andere dimensie van complexiteit te geven. Hoewel ik geen idee heb hoe amiibos kunnen worden uitgebreid, heb ik het gevoel dat ze een grotere rol zullen spelen in het komende Smash Bros-spel. Samen met amiibos denk ik dat Nintendo op de E3 vier nieuwe personages zal aankondigen. Een van de aangekondigde personages kan een vergeten personage zijn van Melee of Brawl. Kunnen Wolf, Snake, Ice Climbers of Pichu terugkeren naar Smash Bros?

Ten slotte geloof ik dat een paar nieuwe speltypen aan Smash 5 zullen worden toegevoegd. In Smash 4 hebben we een spelmodus gemist zoals Subspace Emissary, een avontuur opgenomen in Smash Bros Brawl. Ik hoop dat een avonturenmodus wordt toegevoegd in Smash 5.

Bayonetta 

Ik heb nog nooit een Bayonetta-spel gespeeld, hoewel het op mijn schijnbaar eindeloze ‘to do’-lijst staat. Hoewel ik verschillende geweldige dingen over de Bayonetta-serie heb gehoord, heb ik ook gezien dat verschillende spelers woedend zijn over Bayonetta in Smash Bros. Ik haat haar ook in Super Smash Bros; ze is extreem gebroken.

Bayonetta 3 werd aangekondigd op de Game Awards in 2017, dus ik verwacht meer informatie te ontvangen over Bayonetta 3 op E3.

Dezelfde oude hack- en slash-mechanica zien er leuk uit, dus het zou goed zijn om te zien dat de gameplay terugkeert. Misschien kunnen we ook aanvullende details over het plot bekijken.

Pokémon

Ik hou van Pokémon. Ik ben opgegroeid met Pokémon Emerald en Pokémon Diamond. Zowel Diamond als Emerald waren de eerste games die ik ooit voor de Nintendo DS kreeg en ik geloof nog steeds dat Generation 4 de beste generatie in de Pokémon-serie was.

Ik verwacht, net als anderen, een extra follow-up op de E3 over het nieuwe Pokémon-spel voor de Nintendo Switch. Na de teleurstellende zon- en maanspellen, ben ik het Pokémon-schema zowel competitief als terloops uitgevallen. Hopelijk zal deze nieuwe game mijn interesse voor de Pokémon-franchise schaden. Ik zou echt een compleet Pokémon-spel van begin tot eind waarderen. X en Y en, van wat ik in Sun en Moon heb gespeeld, hebben zich van begin tot einde erg onvolledig gevoeld. Ik hoop oprecht dat Nintendo een volledig Pokémon-spel gaat maken in deze aankomende generatie.

Fire Emblem

Ik heb Fire Emblem Awakening, Conquest, Birthright, Sacred Stones en some of Path of Radiance gespeeld. Ik bezit en ben van plan om door Shadow Dragon, Revelations, Warriors en Echoes te spelen. En ik heb persoonlijk een geweldige ervaring gehad met het spelen van de franchise; de spellen zijn zeer consistent gebleven en waren een plezier om door te spelen. Nintendo zal waarschijnlijk het Fire Emblem-spel volgen dat aangekondigd is in een Nintendo Direct. Persoonlijk ben ik enthousiast over dit nieuwe Fire Emblem-spel dat op de Nintendo Switch arriveert. Het is de eerste grote Fire Emblem-titel op een thuisconsole sinds Radiant Dawn. Zullen we een nieuwe klas zien? Hoe zal het verhaal zijn? Ik weet het niet. Dit maakt het aankomende Fire Emblem veel opwindender.

Metroid Prime 4

Ik heb Metroid Prime 3 gespeeld: Corruption, Metroid Fusion, Metroid Prime Hunters, Metroid Other M, een deel van Metroid Prime en een deel van Metroid Prime 2: Echoes. En er is een gebrek aan gepolijste Metroid-games op thuisconsoles sinds de release van Corruption op 27 augustus 2007. Hoewel Other M niet slecht was, had het spel een groot aantal fouten. Het is elf jaar geleden dat we een goede Metroid-game op een home console hadden. Het is welkom om Prime 4 op de Switch te hebben. Hopelijk kan Nintendo een veelbelovend en hoognodig, gepolijst Metroid-spel leveren. Ik kijk ernaar uit om meer te horen over Prime 4 op E3.

Yoshi

Ik heb persoonlijk niet veel Yoshi-spellen gespeeld. Ik herinner me dat ik Yoshi Island speelde voor de Nintendo DS, en ik vond de game leuk, ondanks dat ik hem nooit heb verslagen. Persoonlijk ben ik niet super enthousiast voor het nieuwe Yoshi-spel. Ik verwacht echter meer hierover te horen op E3.

Animal Crossin

Animal Crossing: New Leaf kwam uit op 8 november 2012. Dit was de meest recente Animal Crossing-game die geen spin-off was, dus het zou niet buiten het rijk van de mogelijkheid om een ​​nieuwe game te krijgen. Een Animal Crossing-game op de Switch zou leuk zijn.

 

Ik geloof dat Amiibos een kleine factor in het spel zou spelen. Toch zijn Animal Crossing amiibo’s nog nooit zo populair geweest, dus het zou interessant zijn om te zien welke functies zouden worden toegevoegd om verkoop te genereren.

Star Fox

22 april 2016, Star Fox Zero arriveerde in Noord-Amerika. Het was niet erg populair en gebombardeerd in de verkoop, deels als gevolg van de gimmickachtige gedwongen bewegingscontrole. Een nieuw Star Fox-spel zou welkom zijn, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat we dat op E3 ​​zullen zien. Het is pas twee jaar geleden sinds de release van Star Fox Zero, en dit in combinatie met de slechte verkopen maakt een nieuwe game onwaarschijnlijk. Ik zou echter willen dat Nintendo een goede Star Fox-game probeert te maken.

F-Zero

De laatste F-Zero-game voor een huisconsole was F-Zero GX, uitgebracht op 25 juli 2003. De franchise is praktisch dood en ik ben er zeker van dat de gemeenschap graag zou zien dat de franchise terugkeert. Het is wishful thinking maar je kunt altijd dromen.

Dus welke games verwacht je te zien op Nintendo’s E3? Voor welke spellen ben je enthousiast? Wil je nog een F-Zero of Star Fox-game voor de Nintendo Switch? Laat het ons hieronder weten!

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com