Blizzard kondigt Baptiste Releasedatum voor Overwatch aan

Blizzard kondigt Baptiste Releasedatum voor Overwatch aan

0

Blizzard kondigde een paar weken geleden Overwatch’s nieuwste Haïtiaanse Medic, Baptiste (spreek uit als “Ba-teest”) aan, maar hij is pas sinds die aankondiging beschikbaar op PTR (Public Test Region). Goed nieuws: vandaag heeft Blizzard de volledige openbare releasedatum van het personage aangekondigd. Hij is beschikbaar op de openbare modi volgende vrijdag 19 maart.

Toen Baptiste een paar weken geleden op de PTR landde, waren de fans van Overwatch verrast door zijn vaardigheid Immortality Field. Door een krachtveld inzetend apparaat op de grond te werpen, worden teamgenoten tot 20% genezen en volledig onkwetsbaar. En dat niet alleen, maar het apparaat ricochettes tegen muren, waardoor het Baptiste gemakkelijker om zijn teamgenoten te beschermen. Sommigen noemen dit vermogen overmeesterd, anderen denken gewoon dat het zal veranderen, schud het meta-spel een beetje.

Baptiste’s centrale haak is zijn competentie als vechter en hospik. Zijn Shift-vaardigheid, Regenerative Burst, geneest snel bondgenoten uit de buurt, terwijl zijn zware drievoudige schietbiotoop schade oploopt in korte uitbarstingen. Ondertussen staat zijn Exo Boots toe dat Baptiste een beetje hurkt om zijn springhoogte drastisch te verhogen, waardoor ontoegankelijke gebieden en uitkijkpunten veel sneller worden bereikt.

Over het algemeen beweegt en schiet Baptiste op dezelfde manier als Soldier 76, maar met een reeks genezing en andere tactische opties die hem zouden moeten onderscheiden van de rest van de cast. We kijken ernaar uit om als hij te spelen op de 19e.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com