Pokémon GO voegt nieuwe lure items toe

Pokémon GO voegt nieuwe lure items toe

0

Pokémon GO voegt nieuwe speciale luremodules toe die nu beschikbaar zijn in de game. Spelers kunnen nu een speciale habitat creëren die Pokémon van hetzelfde type als het aas zal aantrekken en de evolutie van bepaalde Pokémon mogelijk maken.

Hoe spelers bepaalde Pokémon kunnen evolueren

De update schenkt ons drie nieuwe kunstaasmodules: Glacial Lure Module, Mossy Lure Module en Magnetic Lure Module. Met de nieuwe toevoegingen kunnen Pokémon als Eevee, Magneton en Nosepass evolueren. De methode om deze Pokémon te ontwikkelen verschilt enorm van de rest van de Pokémon GO-opstelling. Je moet een lokaas op een Pokestop plaatsen en dan je Pokémon op het gewenste niveau brengen, terwijl je ook in de verleiding staat. Magenton evolueert naar Magenzone wanneer het magnetische lokaas wordt gebruikt. Nosepass evolueert naar Probopass als je ook de magnetische aantrekkingskracht gebruikt. Eevee zal evolueren naar Glaceon of Leafeon wanneer ze respectievelijk de Glacial-lokaas en Mossy-lokaas gebruiken.

 

Hoe de items te verkrijgen

Een klein probleem waarmee spelers momenteel geconfronteerd worden bij het verkrijgen van deze nieuwe items is een kleine paywall. Pokémon GO-ontwikkelaars, Niantic beloven de items beschikbaar te maken via de Pokémon-onderzoeksfunctie toegevoegd in maart 2018. Momenteel kost het lokaas je 200 in-game munten, wat zich vertaalt naar 1,22 euro. Het is op dit moment onbekend wanneer we kunnen verwachten dat het kunstaas uit Pokémon-onderzoek kan halen.

Dit is slechts een van de vele updates die Pokémon GO sinds de lancering heeft gezien. De game is op 6 juli 2016 gelanceerd om massale kritieken te ontvangen en heeft sindsdien verschillende grote updates gezien die de game groter en beter hebben gemaakt. De game is gelanceerd met slechts 146 Pokémon beschikbaar, maar het aantal is sindsdien gestegen tot 498 in vier generaties. De huidige Pokémon GO Pokédex ziet de voltooide selectie van Kanto, Jhoto en Hoenn-regio’s. De Pokédex biedt ook 81 Pokémon uit de Sinnoh-regio. Niantic moet nog 26 van de 107 Pokémon uitrollen die de Sinnoh-regio naar huis bellen.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com