Pokémon Masters details onthuld

Pokémon Masters details onthuld

0

De Pokémon-compagnie en co-ontwikkelaar DeNA presenteerden eerder vandaag meer informatie over hun nieuwe smartphone-spel Pokémon Masters tijdens een stream. De game ging eerder dit jaar in première tijdens de persconferentie van Pokémon 2019. Het had oorspronkelijk een release-venster van 2019 en is nu bevestigd voor een release van Summer 2019. De stream bood ook meer informatie over de gameplay en het verhaal.
Pokémon Masters vindt plaats op het kunstmatige eiland Pasio, de thuisbasis van het Pokémon Masters League-toernooi. Opmerkelijke Pokémon-trainers uit de hele Pokémon-wereld zijn aan het evenement gaan deelnemen. Als nieuwe trainer met zijn / haar eigen partner-Pokémon reis je rond in Pasio terwijl je met deze trainers vecht en teams ontwikkelt. Zodra trainers bij je team komen, kun je naast hen strijden om gym-badges te verzamelen en de kampioen te worden.

Bron: [Serebii.net]

In tegenstelling tot mainline Pokémon-spellen, zijn gevechten in Pokémon Masters realtime drie-tegen-drie wedstrijden. Zodra je verplaatsingsmeter vol is, kun je een van de twee zetten in het arsenaal van je Pokémon ontketenen. Je kunt ook synchronisatiebewegingen gebruiken die uniek zijn voor de trainer en zijn / haar partner-Pokémon. Sterker nog, trainers kunnen ook hun eigen bewegingen gebruiken, die de statistieken van hun Pokémon zullen helen of stimuleren. Volgens The Pokémon Company worden trainers en hun partner-Pokémon Sync Pairs genoemd, waarvan er 65 bij de lancering beschikbaar zijn en er later meer bij komen.

Wat denk je van Pokémon Masters? Welke trainers kijk je uit naar het gebruik? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com