Pokémon Sword and Shield Direct aangekondigd voor 5 juni

Pokémon Sword and Shield Direct aangekondigd voor 5 juni

0

Nintendo en The Pokémon Company hebben aangekondigd dat een Pokémon Sword en Shield Direct in première zal gaan op 5 juni om 06:00 uur PT / 9 uur ET. Nintendo twitterde dat de presentatie “ongeveer 15 minuten” zal duren en zal zich richten op informatie over de komende Nintendo Switch-titels

Pokémon Sword and Shield werden eerder dit jaar in een vorige Direct onthuld. Sindsdien is er weinig informatie over de games beschikbaar. Velen verwachtten meer te horen bij Nintendo’s E3 2019-presentatie, wat de aankondiging van een Direct van tevoren interessant maakt. Dit zou erop kunnen wijzen dat alle informatie die op E3 wordt getoond eenvoudigweg herhaalt wat tijdens de Direct is onthuld.

De Pokémon Company heeft ook aangekondigd dat ze morgen, 28 mei om 18.00 uur PT / 21.00 uur ET, een persconferentie zullen houden. Volgens de officiële Pokémon-website zal de conferentie “een aantal onderwerpen omvatten die van belang zijn voor Pokémon-fans”. Het lijkt waarschijnlijk dat Zwaard en Schild hier niet de focus zullen hebben, aangezien ze hun eigen Direct zullen ontvangen. Zou dit kunnen betekenen dat er nieuwe Pokémon-titels worden aangekondigd?

Wat wil je / verwacht je te zien tijdens deze evenementen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com