Halo: De Master Chief Collection Flights kan deze maand al uitkomen

Halo: De Master Chief Collection Flights kan deze maand al uitkomen

0

PC-gamers hebben al lang gepleit voor een Steam-release van Halo: The Master Chief Collection. 343 Industries voldeed aan deze eis met een pc-aankondiging voor de verzameling twee weken geleden, maar sindsdien zijn er geen releasedatums bekendgemaakt. Tot vandaag…

Brian Jarrard, community manager bij 343, heeft vandaag een tweet verzonden. Op het eerste gezicht zou je denken dat het een grap van April Fools zou zijn:

Ter referentie: ‘vluchten’ zijn de Halo-vernacular voor bètatests, waardoor geselecteerde spelers de kans krijgen om de verzameling gratis vroeg te testen. Als je geïnteresseerd bent (wat je eigenlijk zou moeten zijn), kun je je aanmelden voor de vluchten met het Halo Insider-programma. Wees snel – er is beperkte ruimte over hoeveel spelers worden toegelaten tot de vlucht.

Halo: De Master Chief Collection wordt per game uitgebracht, te beginnen met Halo: Reach en oplopend naar Halo 4. Reach ondersteunt de veelgeprezen Theater and Forge-multiplayer uit de gate, evenals campagne, multiplayer en vuurgevecht.

Als je de Master Chief Collection op Xbox One bezit, worden Reach’s Forge en Theatre-modus gratis toegevoegd. De campagnemodus, multiplayer- en vuurbestrijdingsmodus worden echter als afzonderlijke aankopen aangeboden.

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com