Uncharted Film krijgt Tom Holland en een releasedatum

Uncharted Film krijgt Tom Holland en een releasedatum

0

Over de Uncharted-film is sinds 2008 gesproken. Avi Arad kondigde dat jaar aan dat hij naast Sony aan de film werkte. De film is sinds die tijd in ontwikkeling Hell met weinig vooruitgang geboekt in de richting van de productie. Eindelijk hebben we wat informatie over casting en een releasedatum voor de Uncharted-filmaanpassing.

CAST & CREW KEUZES

Bron: Allan Ungar’s YouTube-pagina, screenshot van Fan Film

In 2010 zou Mark Wahlberg enige betrokkenheid bij de film hebben en het gerucht ging dat hij de hoofdpersoon van de serie, Nathan Drake, zou spelen. Wahlberg viel echter uit de film en liet zich opnieuw in de lucht werpen.

Nathan Fillion van Firefly en Castle fame stapte naar voren met een interesse om de hoofdpersoon te spelen voor de aanpassing, zelfs het starten van een Twitter-campagne voor de rol. Hij speelde ook in een fan-film voor Uncharted, geregisseerd door Allan Ungar. De fanfilm was een perfecte filmvertaling van het videospel. Het bevatte Fillion in de rol van Nathan Drake met alle humor en charme van het spel.

Tot grote ontsteltenis van fans van de fanfilm vervult Fillion de rol van Nathan niet. De Uncharted-film gaat zich meer richten op de jongere jaren van Nathan Drake. Tom Holland, vers van zijn Spider-Man-roem, zal de rol gaan spelen.

Shawn Levy, die bekend staat om de serie Night at the Museum, was oorspronkelijk gehecht om de Uncharted te regisseren maar is nu niet meer. De positie van de regisseur gaat in plaats daarvan naar Dan Trachtenberg, die eerder de film Cloverfield Lane 2016 regisseerde.

DATUM & CONCLUSIE

Er wordt gemeld dat de verfilming op 18 december 2020 volgens www.hollywoodreporter.com een ​​releasedatum heeft. Dit is dezelfde dag als de remake van West Side Story van Steven Spielberg.

Dit is de huidige informatie over de langverwachte aanpassing van Uncharted die we tot nu toe hebben. Er is nog steeds de casting voor Sully en andere personages die draaien rond de jongere jaren van Nathan Drake. Ik ben verheugd meer te horen en blijf wachten op de eerste foto’s en trailer. Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik!

Gebaseerd op een artikel van: cultureofgaming.com